13 Erogenous Zones — & Exactly How To Enjoy Them

Crotchless slipje en slipje
https: //www.youtube.com/watch? v = FjBZ-B1Pz9E
 13 Erogene zones - & precies hoe ervan te genieten De physique van een lady heeft zoveel sleutels dat kan haar wild maken, hoewel het effect van elk de ene varieert van de ene meisje tot de andere . Mannen van de wereld, we all sex speeltjes voor dames weet het zou krijgen ingewikkeld zodat je de physique van je woman kunt ontcijferen, en we zijn hier voor je met wat guidance !

Mannelijke geslachtsgemeenschap hormonen


Toch een ander hyper- delicaat ruimte dat is te allen tijde een fantastische fantasie for many men . pain and sensation play het het omgaan met het achterste, is het raadzaam om juiste toestemming te nemen hoewel. En zelfs wanneer anale seks niet is toegestaan, wat grijpen van de billen, lichte finger-play en een beetje tongdraaien staat altijd op het menu.
Zelfs een lichtgewicht strak contact kan zachtjes golven van sensatie veroorzaken, “zegt Chavez. Ze gaat zelfs zover als naar call hen beschouwd als een van je meest noodzakelijke geslachtsgemeenschap organen. “Als je ze zuigt, heb je eigenlijk een vorm van orale geslachtsgemeenschap, “zegt ze.” Als een partner aan een vinger zuigt en deze met de tong masseert, stuurt deze het teken naar de beloning hart van de geest veel op sex . “Laat je metgezel zachtjes de gevoelige kussentjes van je vinger kussen tips , gebruikend hun tong om te trekken geleidelijke cirkels. Als je erin, poging enigszins zwarte mesh kruisloze halter bodystocking uk 8 14 zachte zuigkracht. Tail Butt PlugsOm het te activeren, laat je associate begin door the world te masseren met light spanning , welke kan werken om te verhogen opwinding. Masseer de skin lichtjes tussen je vingers of laat je partner voorzichtig zuigen en trek aan de delicate poriën en skin gebruik makend van hun mond zal eigenlijk hearth een paar tintelende sensaties, zegt Chavez. Sommigen beschouwen de oksels als een erogene zone, ongeacht de gelijkenis van de oksel (oksels) met normaal haar poriën en huid in beide de dichtheid van zenuwen en haarzakjes.
Het lijkt misschien enigszins oude stijl , maar je lippen zullen de hele tijd wees een van de heetste erogene zones voor dames . “Lippen zijn in wezen de meest onbedekte van alle erogene zones, en zijn gevuld met een aantal zenuwuiteinden gelegen zeer dicht bij het oppervlak van de poriën en huid, “zegt Morse.” Ze hebben ontvangen 100 gelegenheden meer dan onze vingertoppen. ”Zelfs de geringste aanraking op uw lippen maakt een vrolijke stroom van feel -goede hormonen aan uw brain dat kan een effect hebben op je gevoelens evenals je onderwereld gebieden, legt ze uit. “Gebruik uw individuele lippen, tanden en tong om uw partner ‘s prime en achterkant lip, experimenterend met volledig verschillende hoeveelheden spanning, ”zegt Morse. Wanneer u voor lucht komt, verleidelijk hint de outline van de lippen van uw partner samen met uw duim terwijl vergrendeling ogen met hen en vervolgens er weer naartoe gaan. Erogene zones kunnen gecategoriseerd op het soort seksuele reactie dat ze genereren.
Alle zenuwuiteinden op deze locatie maken het echter een van de meest erogene parts van haar physique . Zachte likjes en knabbels op de achterkant van haar knieën zou kunnen maken haar loopy! Vergeet niet het straightforward hier te gebruiken. Omdat dit gebied zo gevoelig is, moet u willen zachtaardig zijn. Haar afname opnieuw is heel delicaat, dus het is de juiste plek om te likken, kussen, knabbelen en frivolously grazen samen met je nagels!
“De hele body heeft een erogeen potentieel,” zegt Jenni Skyler, Ph.D., een geautoriseerde geslachtsgemeenschap therapeut en seksuoloog, en directeur van Het Intimacy Institute in Colorado Woah, baby .

Schoonheid Hoe kan yoga uw seksleven en de poses die u moet proberen verbeteren →


Een erogene zone is een ruimte van het menselijk lichaam dat een verhoogde gevoeligheid heeft, die, wanneer gestimuleerd, zou kunnen een seksuele reactie veroorzaken overeenkomend met ontspanning , ideeën van seksuele fantasieën, seksuele opwinding en orgasme. Binnendijen en achter de knieën hebben zoveel zenuwuiteinden die ontbranden wanneer ze op een of andere manier worden gewekt. Probeer zoek een goed methode om te benaderen contact uw woman voorzichtig in deze gebieden om flip omhoog te kunnen de warmte . Sommige dames worden eigenlijk ingeschakeld als u pas uw armen via hun haar en therapeutische massage hun hoofdhuid zachtjes. branded toys u uw vrouw op deze methoden aanraakt, kunt u spanning loslaten en haar een beetje enigszins laten loskomen om voorbereid te zijn voor sex of verder voorspel, zoals kussen of een vuile discuss.

Hoeveel inches kan een vrouw voelen?

Gewoonlijk is de diepte van de vagina tussen 3 en 7 inches. De vagina is een orgaan dat is ontworpen om zowel bevalling als seksuele activiteit mogelijk te maken. Als een vrouw echter pijn ervaart tijdens seks vanwege wat ze als een ondiepe vagina ervaart, moet ze met haar arts praten.
De binnenkant en buiten van de enkels zijn gevoelige plekken met veel zenuwuiteinden die overeenkomen met op een belangrijke erogene zones van het lichaam ; de vagina, penis, baarmoeder en prostaat. Sommige dames kunnen expertise een orgasme van langdurig zoenen zonder genitaal contact, wat kan verschijnen ongewoon, maar zwart lederen opblaasbare mondknevelbeugel onze lippen zijn in wezen het meest blootgesteld erogeen een deel van onze lichamen . Ze bevatten een enorm verschillende zenuwuiteinden die stroom van informatie naar onze hersenen sturen, waardoor we ons voelen voel me echt goed. Het zijn honderd keer extra gevoelig dan vingers.
Dit is het elastische stuk van huid aan de onderkant van de penis, de plaats de schacht voldoet aan de kop . Het is zeer delicaat en de eerste trigger van orgasmes bij individuen met penissen. vibrating buttplug is wat bekend als de kop .
Zowel zachte en stevigere aanrakingen werken netjes kruispunt van de vingers. Menselijke vingertoppen zijn de tweede meest gevoelige delen van het lichaamsbouw, na de tong.
In het beste state of mind zijn ook impacts hoe je begrijpt seksuele stimulatie, dus concentreren op wat gebeurt in uw lichaam is essentieel . Onderzoek naar het seksuele leven van meer dan 7.000 vrouwen en mannen tussen de leeftijden of vijftig en suspender stockings in Engeland onthult dat de helft van mannen en bijna een derde van meisjes van 70 jaar en ouder waren toch seksueel actief , met around een derde van deze seksueel levendige oudere mensen die tweemaal per maand seksuele activiteit hebben of extra. Ongeveer tweederde van mannen en meer dan de helft van meisjes dachten dat “goede seksuele relaties waren essentieel aan het onderhoud van een lange – tijdsperiode relatie “of” seksueel energiek was fysiek en psychologisch nuttig voor oudere mensen ” ”.
Immers, geslachtsgemeenschap is alleen aantrekkelijk moet in de juiste geest bent -set. “Het maken van een echte verbinding eerder dan om lichamelijk te krijgen, zal uitsluitend help het maken van problemen heter in de slaapkamer, “zegt Skyler. “De ft bevatten stress factoren die veralgen opwinding en zij ook vol met zenuwuiteinden ”, zegt Weedmark.
Het aanraken van de erogene zone van another person wordt beschouwd als een handeling van fysieke intimiteit. Of een persoon vindt dat stimulatie in deze gebieden aangenaam of aanstootgevend is is afhankelijk van een spreiding van factoren , samen met hun niveau van opwinding, de omstandigheden waarin