Praktisk Oversigt: Hvordan til Køb Bondage Padler

Padling er tilknyttet med snålende såvel som tristet oplevelser. Sensation leveret (eller fået ) afhænger af type , størrelse , form, og materiale af den pagaj, du vælg.
Når erhverver kæder padler , punkter til tænke på
Type Sager
Spencer Paddles: kendte for deres intensitet , de har adskillige huller på overfladen for at sænk luftmotstand og også eskalerer stikket fornemmelse De kan oprette sår i tilfælde af hårdt spil.
INTEREST SATI OUTFIT BLACK. : disse er bedst til varme op og også drille sensorisk leg. PASSION ZOLA CORSET BLACK. et let stikk oplevelse, som ikke varer lang .
Kort bræt: Disse er korte indbragte padler båret på hånden. styrke leveret afhænger af kraft anvendt på svingen. Det er fantastisk til at bruge i hele sex, blot glide det i og smæk din partner konsekvent , mens du fremdrivet dem til forstørre deres sexrelaterede nydelse .
Impressionspadler: disse er oprettet for at efterlade mønstre eller strimler på huden som en kortvarig lyserød tatovering. De kan forsyne en tristet eller sparsom følelse afhængig af tryk og også materialer brugt .
Elektro-stimulerende padler: Hvis du kan lide at glæde dig nogle elektriske chok behandling, slå op den orgasmiske spænding med hver hank. Bare husk for at anvende elektrogel på din hud for at forhindre forbrændinger. Også forhindre E-Stim-padler, hvis du erfaring enhver hjertesygdom, epilepsi eller gravid .
Vampyrpadler: Hvis du kan lide det blodige, derefter er du forblivet i til en godbit . Disse padler inkluderer skarpe pigge, der punkterer huden ved hver strejke, hvilket efterlader dig en blodig ubehagelig bund . Dets hensynsløse design er meget bedre tilbage til tæt ondskabsfuldt gamere. Sørg for for at sterilisere padlen såvel som sundhed forebyggende foranstaltninger for at undgå infektioner. sundhed sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre infektioner.
Størrelse og form spørgsmål
Når det kommer til padling, lille små padler leverer en meget mere koncentreret effekt på en mindre størrelse placering, hvorimod større padler spredt indflydelse over en større område derfor, en afbalanceret lettere fornemmelse . Du kan vil lille padle til at smække lille placeringer såsom rumpekind eller indre overben , eller stor tilstrækkelig til dobbelt padling.
Lange såvel som slanke padler forsyning en ekstrem smertefuld smack følelse der kan ringer i lang tid . Mens runde og også tykkere padler leverer en dyb dyb massageterapi sensation .Produkt Problemer
Padler er lavet af forskellige produkter, som hver er udformet til leverer en unik følelse . Du vil helt sikkert finde dem i træ, stål, naturligt læder, gummi, plast, silikone, polstret såvel som talrige forskellige andre produkter. Her er en fiasko af materialer oplevelser.
Fluffy: disse integrere to produkter såsom træ samt som uld til skabe en let beroligende padle. Til udvikling skuespil er disse padler fremragende til beroligende og også afkøling af nerverne efter en grov leg.
Gummi: bare brug dette produkt, hvis du er tyk ind smerte . INTEREST OPEN FRONT SIDES AND ALSO CROTCH BODY STOCKING BLACK. ubehag med en svimlende oplevelse.
Naturlæder: indflydelse adskiller afhængig af præcis hvordan blød padlen er. INTEREST PALOMA CORSET. ofte havde en tendens til at have en sparsom oplevelse. Naturlæder er generelt indarbejdet med træ til udvikle en stiv og tristede indflydelse.
Silikone: ikke blive flået af af dets glatte føler , disse negative unge drenge levering en dyb ubehagelig stikk. Begynd langsomt bevægende såvel som arbejde din metode så meget som din ønsket følelse .
Træ og også Plast: Hvis det er smerte og også adrenalin, du kigger efter, disse materialer vil bestemt levering. På grund af styrke, stikkende oplevelse resounds lige ind i huden, blander dig ind en fyrig forvirring af bittersøt ophidselse .
Metal : det er æstetisk såvel som lokker for øjet, men det er undtagelsesvis ulykkelig og stikkende . Det er ideelle tilbage til nyskabende spillere der er tændt af tykt smerte .
Hvordan til Brug af Padler: Positionering og også Metode
Placering:
Padling er et spil af vinkler. Det kan værdsættes i forskellige indstillinger uanset om det står, slapper af, buet over eller doggy design. Du muligvis kræve til ændre i mellem placeringer til aktiver tilgængelighed af lår , kønsorganer og også bryster .
For de slanke enkeltpersoner uden ekstra naturlig polstring , slapper af eller står er de sikreste indstillinger . Hvis buet, huden såvel som muskelvæv er udvidet, kan dette risikere slår bækkenben eller iskiasnerven.
Metode :
Som mesteren har du magten til at kontrollere styrken af de fornemmelser leveret. For en stikk effekt , løft padlerne øjeblikkeligt til tilladelse en stryge af kold luft på huden. For en dyb thuddy fornemmelse , hold nede padlen efter strejken. Twist point op, vekselvis begge sensationer i en session for en krop numbing erotisk tilfredshed . How To Deal If Your Vagina Is Sore After SexDerefter klimaks med en uklar afslappende såvel som muligvis en dyb penile fremdrift til tå-krøller flere orgasmer .
Vær sikker for at værdi din bund og levere kun hvad de kan tage sig af. Udvikl et sikkert ord for sikkert spil.
Polstring Forebyggende foranstaltninger såvel som retningslinjer
Ikke hit din partner udnytte kant af din padle. Du også har behov for at ​​garanti sørge for overfladeareal er glat (ingen splinter) før brug .
Vær blid specifikt på kønsområder og også bryst .
Erhverve og også gør brug af padler fra fersken og også skrig og behandler din entusiast til erotisk sans for deres livstid. Thrill det seksuelle atmosfære i dit home , surfe med Peaches og Screams website , get træ padler, silikone, padler, E-Stim padler og gør dit soveværelse til sanseligt lykke.


Padling er knyttet med sparsommelig såvel som nedsænket fornemmelser . oplevelse leveret (eller fået ) afhænger af type , dimension, form , som samt materiale af den pagaj, du vælg . Her er en oversigt til hjælpe du identificere hvilke padler vil levere til dine seksuelle fantasier
For en dyb thuddy følelse skal du holde padlen nede efter strejken. Thrill det seksuelle miljø i dit home , surfe via Peaches og Screams internet site, get træ padler, silikone, padler, E-Stim padler og Lav dit soveværelse til sanseligt nirvana .